- Crossroads Studio's

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Monitoren

Sinds juni 2003 is Crossroads Studio’s Borculo Dealer van Variphone In-Ear monitoren.

Variphone Benelux N.V. produceert een groot assortiment gehoorbeschermers en communicatiesystemen met een goede kwaliteit, service en vernieuwing. Hun toewijding tot kwaliteit is diep ingeworteld in de organisatie zodat wij er zeker van kunnen zijn dat al onze klanten steeds dezelfde kwaliteit kunnen verwachten.

Voor de professionele muzikant bieden we In-Ear monitoren aan. Zware, grote en feed-back veroorzakende on stage monitors worden vervangen door in-ear monitors die live optredens doen schitteren.

Wij voeren  verschillende In-ear monitoren.

Varimonitor:

Deze breedband in-ear-monitor biedt grote prestaties en perfecte geluidskwaliteit aan de professionele muzikant. Volledig op de artiest zijn oren gemaakt. Deze monitor onderdrukt storend omgevingsgeluid met 26 dB. Geen wonder dat deze heden ten dage gebruikt wordt door topartiesten.

Elite Series:ES-2, ES-3 ES-5

De monitoren uit de ES serie bevatten meerder drivers in elk oorstukje, volledig op maat gemaakt op het oor van de artiest. De ES-2monitoren voorziet eveneens 26 DB aan demping tov storende achtergrond geluiden. Uitzonderlijke lage frequentierespons, heldere middentonen en schitterende hoge tonen staan de professionele artiest toe het geluid te vormen naar hun eigen voorkeur. Het is de basis voor de ‘s werelds meest eisende artiest.

De Varimonitor en de ES monitoren worden op maat gemaak


Universele In-Ear monitoren

UM1: Universele “single driver” in-ear monitor  

De universele UM-1 in-ear monitor is uitgerust met een 1 driver die garant staat voor een prachtige geluidsweergave. Hij biedt een dempingwaarde van 25 dB en is voorzien van een duurzame stereo "Y" kabel, opbergetui, oorsmeerhaakje en drie paar kneedbare schuimtips. Mede dankzij de voortreffelijke prijs / kwaliteitsverhouding wordt de UM-1 vaak gebruikt door topartiesten en is daarbij één van de meest begeerde monitors op de markt.
Te verkrijgen in beige, bruin, zwart en transparant.

UM2: De UM2 bewijst vandaag nog steeds thuis te horen in het topsegment van de universele in-ears.
Dankzij doorontwikkelingen is de UM2 nu verkrijgbaar met vervangbare kabels. Deze kabels zijn identiek aan deze die gebruikt worden bij de professionele “Elite series”.
De specificaties van beide universele in-ears blijven ongewijzigd.
Deze speciale reeks wordt geleverd met de gangbare “comply” schuimtips als mede ook een aantal siliconen tips om voor optimaal draagcomfort.
Uiteraard kan ook bij deze serie optionele maat oorstukjes vervaardigd worden.

Universele ‘dual driver’ in-ear monitor
De UM-2RC in-ear monitor is uitgerust met 2 drivers en een passieve cross-over. Het indrukwekkende hoge en lage tonenbereik maken van deze universele monitor de lieveling van veel professionals. De UM-2RC heeft een dempingwaarde van 25 dB en is voorzien van een vervangbare ‘Y’ kabel, een luxe opbergdoos, oorsmeerhaakje en drie paar kneedbare schuimtips als mede ook een aantal siliconen tips.
Enkel verkrijgbaar in transparant.
Universele 3-weg in-ear monitor

Deze nieuwste telg onder de universele serie van Westone  is gefabriceerd naar uiterst hoge professionele normen en biedt een ongelooflijke klankbeeld. De UM3X is een universeel 3-weg systeem met volledig gescheiden Bas, Mid en Hoog. Door gebruik te maken van dezelfde technologieën als bij de ES3X is de UM3X de beste keuze voor artiesten die een uitstekende geluidskwaliteit wensen in een universele uitvoering.  De Comply™ schuimtips passen zich perfect aan het oor aan en blijven comfortabel zelfs bij langdurig gebruik.  Bovendien bieden ze een demping van 25dB. Ze zijn uitgerust met een duurzame  50" stereo "Y" kabel met een 3.5mm stereo jack, 4 paar Comply™ schuimtips, opbergetui en cerumenpen. De UM3X is de ultieme universele monitor voor “on stage” gebruik , perfect voor iedere artiest, ongeacht welk instrument gebruikt wordt.

Enkel verkrijgbaar in transparant/zwart.

Click hier voor een referentielijst met gebruikers van de Varimonitor, de ES2 en de universele monitoren.

Is uw interesse gewekt of wilt u meer weten?

Neem gerust contact met ons op.
0545-273476

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu